ALTA forum 2019 version 10 // 28 April as run

VENUE – room G54 Learning and Teaching Building, 19 *Ancora Imparo* Way, Monash University, Clayton Vic Day 1 – Tuesday 23 April 2019

Time	Event	
9:30-10:00	Registration, coffee (8am set up)	
10:00 – 10:15 (15 min)	Welcome	Katrina Falkner
10:15 – 10:30 (15 min)	ALTA Forum Introduction Trina Myers Intro to Collecting hot topics for Day 2	
10:30 –11:45 (75 min)	1: Longitudinal Learning streams: Software Studios and Design Thinking Julia Prior, ITS; Trina Myers, JCU; Shayne Flint ANU Multiple projects, multidisciplinary teams, assessment, ensuring foundations	Julia Prior Trina Myers Shayne Flint
11:45 – 12:10	Coffee break	25 min
12:10 – 1:00 (50 min)	2: Increasing Academic Integrity in Assessment Practical methods and government legislation Simon, University of Newcastle; Trina Myers, JCU; Chris Johnson, ACDICT	Simon Raina Mason Trina Myers Chris Johnson
1:00 –1:45	Lunch	45 min
1:45 – 3:00 (105 min)	3. Three minute updates from all participants Suggested to include: state of staffing, state of student enrolments, successes and failures and lessons learnt with increased student numbers	
3:00 – 3.30	Tea break	
3:30 – 4:00 (30 min)	4. Tour of Learning and Teaching Building	David Albrecht
4.00 – 5.00	5: Keynote	Alistair Moffat
5:00 - 6.30	(hotel check-in)	
7:00 onwards	Networking, drinks and dinner (provided by ACDICT) Clancy's private dining room, Hotel Bruce County, 445 Blackburn Road, Mount Waverley	

(day 2... continued)

ALTA Forum Day 2 – Wednesday 24 April 2019

Time	Event	
8.30 - 9.00	Coffee	
9:00 -10:00	6: Anticipating the Effects of Secondary School	David Albrecht
(60 minutes)	<u>Digital Technology</u>	Leon Sterling
		Stephen Viller
10.00–10.20	7. ALTA project grants: introduction and progress on	Therese Keane,
(20 min)	ALTA projects	Swinburne
		Simon, Newcastle
10.20–10.45	Morning tea	
10.45-11:40	8: ACS Accreditation update and discussion	Rupert Grayston
(60 min)		Craig Macdonald
11.45–1.00	9: Hot Topics panel	Trina Myers
(75 min)	Handling large numbers and other topics to be	Chris Johnson
	announced, guided by most interesting areas from day 1	
1:00 - 1:45	Lunch, networking, farewells	